Jeg kunne blive ved med at sige, at dét og dét er noget pis, at jeg aldrig har læst en linje derfra som sagde mig mere end at bide i en gratisavis. Jeg kunne sige, at dét og dét er virkelig fint, herligt, himmelsk, for det er det – helt sikkert. Det er sådan det er, men hvad er det for et liv? At kvalificere … sige ting som:

– Jeg kan godt lide tilsandede ord, fordi … et-eller-andet.

eller

– tekster, der refererer til noget med engle, fordi … et-eller-andet.

– gode billeddannende tekster, fordi … et-eller-andet..

og

– selvfølgeligt, vedkommende historier, fordi … et-eller-andet..

HERLIGT ALTSAMMEN!

Antage sådan noget som

– Jeg er kvalitet – helt sikkert – ergo, mærk Dem mit forgyldt, velmente ditto til den dér eller, åh, jeg siger nej til den dér.

Hvorfor spilde sin tid? Det er i forvejen så idiotisk kun at leve nu.

SÅ…

Åbne munden og spise slik
Åbne munden og spise slik
Åbne munden og spise slik
Åbne munden og spise slik

Jeg er holdt op med at ryge … AAAAHHHHRRR!!!