Sydhavn Station
Ernst Kapersvej 1
2450 København SV

Fernisering fredag, den 14.3., kl. 19

“Sydhavn Station byder velkommen til udstillingen “fejl og mangler”.

Digteren Sternberg udstiller et stedsspecifikt værk bestående af femten instruktioner i plakatstanderne. Værket befinder sig i krydsfeltet mellem kunst i det offentlige rum og kunst i et udstillingsrum. Mellem ”Udstillingsstedet Sydhavn Station” og ”Sydhavn Station”.

claus ejner udstiller 42 gouacher med fejl og mangler både helt konkrete og på et mere abstrakt plan i det store rum.

Kim Grønborg udstiller en skulptur i det store rum: Detached Apparatea 2. Fejl og mangler. Så er den her!! Maskinen der for kunsten er, hvad støvsugeren er for rengøringen. Forbedrer og forenkler arbejdet, skaber nye strukturer og lader dem påvirke hinanden for på den måde at åbne for nye løsninger.

Ann Louise Andersen udstiller en mindre installation i det lille rum. Værket er komplekst sammensat af en række psykologiske, sociale, historiske og politiske referencer, der snor sig om hinanden uden at give sig distinktivt til kende og holder en sprække åben for de referencer, den enkelte må bære med sig.

Fredag den 4. April kl. 1900 er der et oplæsningsarrangement med Sternberg og claus ejner. Sternberg læser op fra sin nyeste digtsamling ”Depressionsdigte” og claus ejner læser op for sin debutdigtsamling ”hjertet der faldt i søvn” (udgives på forlaget Øverste Kirurgiske), som der også vil være reception på. Mere info følger.

For mere information kontakt claus ejner
mobil: 40 63 10 67
mail: clausejner67@gmail.com”

Sig at du kommer her