Cafe MellemRummet
Ravnsborggade 11
2200 Kbh. N
kl. 20

Forklumpet i navnet T/S STERNDOLPH giver de tre hedsporer ud i den litteratur-musikalske show-genre, TS Høeg, Peter Adolphsen og Sternberg et løssluppent show, hvor man aldrig ved, hvad der kommer til at ske.

Siden begyndelsen i 2010 har d’herrer digtere og musikere udviklet en optræden som er nutidig og samtidig rodfæstet i litterære og musikalske traditioner fra dadaisme og Per Højholt til Frodegruppen40.

Kom & hør tekster og musik af og med:

T.S. HØEG:
Behøver ingen yderligere præsentation: Siden 70’erne har han været en central figur i både dansk litteratur og musik, som digter, som prosaist, som saxofonist, som komponist, som orkesterleder og ikke mindst som showmand. Til T/S STERNDOLPH-koncerter har han ofte udført spontane kompositioner udført ved hjælp af sine egne og de andres improvisationer.

STERNBERG:
Digter, performer og medlem af digterkollektivet Øverste Kirurgiske. Kendt fra bøger som Stenalderdigte (2011) og Buddha med hund (2007, s.m. Peter Laugesen). Ved tidligere T/S STERNDOLPH-koncerter, har man kunnet opleve Sternberg smøre sin overkrop ind i mudder akkompagneret af kumpanernes vilde dans og tilråb. Som regel er han mindst en gang i løbet af en koncert nede på gulvet og vride sig imens han råber/reciterer sine digte.

PETER ADOLPHSEN:
Forfatter til de, på én og samme tid, højpandede og lavkomiske nyklassikere Små historier 1 & 2 (1996/2000), Brummstein (2003) og En million historier (2007). Oversat til ti sprog. Aktuel med romanen År 9 Efter Loopet. Derudover er han en kapabel guitarist.

Sig at du kommer her