Pia Juul – Pablo Llambias – Sternberg

Spanien19c
Kalkværksvej 5a
Aarhus

Kl. 20
Fri entré

Pia Juul (“Radioteateret” er i særdeleshed et formeksperiment, der i lyden og mundtlighedens tjeneste skaber et morsomt, bizart og roterende bud på, hvordan en digtsamling også kan se ud … man kan ikke undgå at få juulske godbidder i lommerne – Weekendavisen)

Pablo Llambias (Pablo Llambias’ selvbiografiske ”Monte Lema” er et bjerg af en bog. Ikke til at komme udenom. Med den når Forfatterskolens rektor nye højder i sit forfatterskab – Information)

Sternberg (“Stenalderdigte” er i al benet beskedenhed en voldsomt unik og forunderligt vellykket digtbog; hvornår har man ellers mulighed for at anbefale eksperimentel undergrundspoesi til folkeskolens historieundervisning? – Weekendavisen)

Fri entré.

Støttet af Statens Kunstråd.

Sig at du kommer her.