http://www.ordskaelv.dk/program.htm

Torsdag sætter en kok mad til mine tekster (de 555,- er inkl. vin og kaffe).

Fredag skal jeg fra en kasse hviske digte til folk.

Lørdag genopstår Vagn Remmes og mit koncept, som tidligere hed Digte After Dark (På grund af det lidt lamme navn her kategoriseret som Night Vision-forlystelse… nu har det fået den lækrere titel: Mørkekammeret … Ved hjælp af Night Vision goggles og et mørkt rum giver vi publikum en intens oplevelse.

Lørdag lancerer jeg også konceptet Sportsdigte 2.

Vil du vide, hvad Sportsdigte 2 er?

Lad os antage, at svaret er ja:

Sportsdigte 2 bringer forfattere og publikum tættere på hinanden, udvisker skellet mellem dem, der er det ene, og dem der er det andet.

Konceptet, Sportsdigte 2 er udviklet af Sternberg og er tematisk inspireret af Jørgen Leths digtsamling, Sportsdigte. Formmæssigt er det inspireret af Jacques jouets, Metrodigte.
I forbindelse med Sportsdigte 2, kan de fremmødte på skift vælge mellem de deltagende forfattere (Jeg ved ikke helt, hvem det bliver, men Martin Larsen deltager – han har jo selv skrevet Metrodigte).
Den forfatter som bliver valgt, skal spille bordtennis imod den fra publikum, som har valgt forfatteren.
De forfattere, som ikke spiller skal hver gang der scores skrive en linje inspireret af begivenhederne.
Hver kamp afsluttes med en oplæsning af de skrevne tekster.
Hvad er vigtigt? Kampens resultat, i form af de skrevne tekster eller kampens resultat i form af målscoren? Det er ikke til at svare entydigt på, men de fra publikum som udfordrer en forfatter får uanset hvad de originale tekster med hjem (datomærket og signeret).

Derudover ved jeg ikke helt – jeg er sikkert med til noget af alt det andet, der foregår.