Her er lidt derfra:

Jeg synes godt om ubåds-ballet og den slags folkelig eventyrlighed i byrummet – Senge der er robåde og små biler der sejler på Sortedamsdosseringen … det er fint. Pia Kjærsgaard ville også kunne lide det. Men det er godt alligevel. Ja.

Okay, måske ville hun ikke bryde sig om det alligevel. Det handlede jo ikke rigtig om noget. Måske hvis der havde været noget med nogle vikinger som kristnede Danmark?

Kunne være fint at lade en tømmerflåde sejle fra Islandsbrygge til skuespilshuset … undervejs skulle påfyldes kunstneres morgenafføring så man til sidst havde en betragtelig masse fæces. Det ville være en spændende proces. Kunstnere der enkeltvis sejles ud med et glas eller en spand. Til sidst skulle det så på dåse og … Nå, nej, det kan hun jo ikke lide. Pokkers.

Det kunne også være små papirbåde med enkelt-lorte. Det ville være poetisk. Lidt hen i retning af Den standhaftige tinsoldat …

“Efter DF’s formand Pia Kjærsgaard udtalte bl.a. bl.a. blev det comme il faut at omgive sig med, hvad man kunne kalde for lortekunst. Dette skabte selvsagt et væld af kunstnere som lavede en sådan …”

Men i tilfældet med enkeltbåde skulle lortene returneres til kunstnerne. Kunstnerne skulle derefter brændes, så der tilsidst kun var hjerter tilbage.

Eller et lille sort stykke et-eller-andet … men hvordan skulle man lave hjerter af lortene?