20.000 besøgende.

Typisk. Jeg aner ikke, hvordan man fejrer den slags. Måske noget med en masse flag ud over det hele, men rent teknisk kan jeg intet med den her side – intet – så flag er droppet … selvom jeg selvfølgelig godt kunne sidde herhjemme og hygge med flag og … ligesom kaste dem mod skærmen, mod hjemmesiden, som skærmen viser frem, mod dig, herlige besøgende, for, helt ærligt, uden dig ville den her side næppe være her.

Send gerne forslag til fejring af siden – Eller måske blot et foto af et helt åbent ansigt der skriger tillykke?

Jeg er blank. Det er håbløst. Jeg kunne selvfølgelig skrive en tale?

Kære brugere, besøgende, forbipasserende.

Det er herligt at have en fornemmelse af, at der også i dag er mennesker her på nettet. Da jeg først begyndte med Sternbergs.dk …

Kære venner, kære familie(kunder?) og kære forretningsfans

Ved en lejlighed som denne, i en lejlighed som denne, kan man let lade sig rive med. Alt for let kan ordene ligesom en duft af skinke skabe en festlig stemning, som der slet ikke er anledning til …

20.000 besøgende har der været om ganske få dage.

Ja.

Det er alligevel no …