Sydhavn Station
Ernst Kapers Vej 1, 2450 Copenhagen, Denmark
Fredag, den 8.3., kl. 19

“Der indbydes hermed til en aften med digtoplæsning ved Sternberg og Marie Melchiorsen og performance ved claus ejner i udstillingsstedet Sydhavn Station fredag den 8. marts kl. 19.00.

Sternberg vil læse op fra digtsamlingen Stenalderdigte samt fra de endnu ikke udgivne fortsættelser: Guldalderdigte, Depressionsdigte, Fremtidsdigte & De-sidste-dage-digte (uddrag af alle disse er for nyligt publiceret i Institut for litteraturvidenskabs tidsskrift “Trappe 1000”).

claus ejner – der pt. er aktuel med soloudstillingen FUNKTIONALITET i det store rum i udstillingsstedet Sydhavn Station – opfører sit 1 times lange performanceshow “jeg er et gennemsnitsmenneske”, der handler om og problematiserer, hvad det vil sige at være et gennemsnitsmenneske og hvad et gennemsnitsmenneske er – i både konkret og mere abstrakt forstand.

Marie Melchiorsen læser fra egne tekster, nyt og gammelt, udvalgt ud fra udstillingstitlen Funktionalitet. Bl.a. fra digtsamlingen Marmoleum:

Marmoleum kan bruges som hylster til beskyttelse mod alt det onde i luften, som vil vores liv til livs, langsomt, snigende og gement. Som nu tiden, for eksempel. Marmoleum er så slidstærkt, at du går og går og aldrig får brug for et nyt gulv. Tiden sletter ALLE spor, men marmoleum sætter INGEN. Det kan skæres til kraver, briller og bæltetasker, og i længden er det billigt, både bogstaveligt og tidsmæssigt. Noget så bøjeligt, lignende noget knaldhårdt, det er stof til eftertanke.

eller

’Holdbarhedens biologiske bane er stejl og farefuld. Kiks kan holde forholdsvis længe, hvis man lukker posen.

Kontaktperson
claus ejner
mobil: 40 63 10 67
email: clausejner67@gmail.com
Udstillingsstedet Sydhavn Station
Ernst Kapers Vej 1
2450 København SV.
www.sydhavnstation.info
Transport info:
Tog A – E mod Køge i Sydgående retning og i nordgående retning mod København hvis man kommer fra syd.
Busser 10 – 3 kører som toget til døren.”