Læsø

Så blev jeg færdig med 4 dages Vores Læsø. Det var med 7. og 9. klasse. Her er nogen af deres tekster <3 Flere bliver printet i næste uge efter, at jeg har forladt øen. Imponerende indsats + jeg fik spillet bordtennis med elever hver dag. Happiness

Oplæsning i NV

Kom forbi og hør mig læse op af Radikale steder, relationer og skæbner i et længst eksploderet kvarter til Melodika-aften. Det er den 28.10. kl. 20-24. Der er en lille bunke øvrige acts med relation til forlaget/pladeselskabet i NV. Det sker i NV. Kryds. https://pladeselskabetmelodika.com/2021/10/06/melodika-aften/

Anmeldelse af forgængeren

Køb Radikale steder, relationer og skæbner i et længst eksploderet kvarter her

https://pladeselskabetmelodika.com/2021/08/17/efterarets-udgivelser/


Om ‘forgængeren’ Radikale mennesker og hjem i et længst eksploderet kvarter skrev Lars Bukdahl, Weekendavisen bl.a.: “Overrumplende PROSA-debuterer Sternberg nu på Biblioteket Øverste Kirurgiske med en solidt finurlig samling små tekststykker … Metoden er meget simpelt at finde på en excentrisk, indre/ ydre karaktermæssig præmis for en person eller et hus og så ad absur- dum tage konsekvensen af den … der [er] tale om cool underspil- lede, anti-spektakulære absurditeter, ligesom særlingenes (og særhusenes) særheder er af en implosiv snarere end eksplosiv karakter. Man kan godt komme i tanker om med-kirurgens Jens Blendstrups flintrende serietekster, senest i Toværelses med lykkelig udgang, men der er akkurat fantasiflugtens tyst- og tørhed til forskel – internationalt har man lov at nævne Elias Canettis Ørenvidnet og Italo Calvinos Usynlige byer …”

Nogle tekster om radikale mennesker var i 2016 med på T/S STERNDOLPH-pladen Aktionspotentiale (bandmedlemmer: Sternberg, TS Høeg og Peter Adolphsen). Teksterne var oprindeligt en del af bogen Radikale mennesker og hjem i et længst eksploderet kvarter (2010).
I løbet af oktober udkommer Radikale steder, relationer og skæbner i et længst eksploderet kvarter på Melodika. Den 26.9., kl. 14.15 læser jeg op af den nye bog til Lille Bogdag på Borups Højskole.