Nogle tekster om radikale mennesker var i 2016 med på T/S STERNDOLPH-pladen Aktionspotentiale (bandmedlemmer: Sternberg, TS Høeg og Peter Adolphsen). Teksterne var oprindeligt en del af bogen Radikale mennesker og hjem i et længst eksploderet kvarter (2010).
I løbet af oktober udkommer Radikale steder, relationer og skæbner i et længst eksploderet kvarter på Melodika. Den 26.9., kl. 14.15 læser jeg op af den nye bog til Lille Bogdag på Borups Højskole.

Radikale mænd i 2008

https://www.youtube.com/watch?v=tZc3FMOlmFE Her læser jeg i 2008 op af nogle tekster om radikale mænd (Instruktør, fotograf og klipper: Suvi Andrea Helminen). Bogen som teksterne siden blev en del af udkom i 2010 under titlen Radikale mennesker og hjem i et længst eksploderet kvarter.

I løbet af oktober udkommer Radikale steder, relationer og skæbner i et længst eksploderet kvarter på Melodika. Den 26.9., kl. 14.15 læser jeg op af den nye bog til Lille Bogdag på Borups Højskole.

færdig!

nu tror jeg, at indmaden er HELT klar til at blive smidt i trykken. Radikale steder, relationer og skæbner i et længst eksploderet kvarter udkommer officielt i løbet af oktober måned. Det er en radikal toer. Etteren hed Radikale mennesker og hjem i et længst eksploderet kvarter.

Etteren udkom i 2010. Du lever lige nu i 2021. Det er tirsdag

Public poesiservice

I programmet Public poesiservice på Absalon Radio Cph diskuterer de 21 minutter inde i udsendelsen Helbredende digte. Indslaget varer 18 minutter og indledes med en anekdote: en værterne sidder på Sønder Boulevard og læser i bogen. En mand kommer forbi og giver hende en lille flaske champagne, imens han reciterer et af digtene fra bogen, som han kan udenad. Denne lille idyl foregik før den fysiske bog udkom. Var det dig?

Der følger en fin diskussion af bogen.

https://player.fm/series/public-poesiservice

Bordtennis på Badesøen Festival

Læs her. TS og jeg har skrevet et bordtennisdigt hver. https://albertslundbibliotek.dk/nyheder/kort-nyt/litteraer-sportssommer-bordtennis-med-ts-hoeeg-og-sternberg… Derudover laver vi et show på Badesøen Festival på lørdag, kl. 16.50. Det blir med ord, bord, bat, musik og kamp for alvor. Christel Sunesen kommer forbi og sælger Helbredende digte. Jeg signerer. Sol!

Det er på den her scene http://www.badesoen.dk/avisen-live

her smiler vi https://albertslundbibliotek.dk/file/img4657jpg-0

(b)ordtennis https://www.youtube.com/watch?v=PbY7eqXzmKI