Til vort bryllup, fik min kone og jeg en digtsamling af Brødrene Woetmann. Den er intet mindre end fantastisk. Hvad er det så for noget, der er i den? To brødre, sprog, magt, identitet (ikke mindst: hvilken bror skriver nu?), erotik, socialrealisme, sansninger, begavet sludder, gode råd, en nærmest sagral power (Er det godt: ja!), diabolsk humor (Er det godt: ja!) – og alt i alt, er det hele bare så forrygende, og trykker så insisterende på rigtig mange af mine litterære G-punkter, at jeg godt kan føle mig sådan mere end bare lidt forkælet, da det eneste eksisterende eksemplar, jo ligger, lige her, foran mig. De to må da også snart komme med en digtsamling til pøbelen igen – og når de gør, det lover jeg … dit lågers tåge letter, og giver plads til både himmel, rom og gentagede skrig i din styrtdykkende vibe.

De sidste ord: og nu må du godt kysse mig, hvis du vil.