Øverste Kirurgiske er aktuelle med et nyt nummer af tidsskriftet. Der er tale om det – til dato – første temanummer. Temaet er tema.

[a]Jeg bidrager med en prosatekst: [kDe gjorde en forfatter fortræd]. Teksten er en lang og desperat skildring af en forfatters-, og en skabnings-, tilstedeværelse ved en omfattende meningsudveksling og photo-op. Derudover bidrager jeg med en tekst skrevet sammen med Jens Blendstrup, samt med en tekst skrevet i fællig med både Jens Blendstrup og Lars Frost, og med ti digte skrevet alene i selskab med hvad Senior-ØK-eren Niels Henrik Svarre Nielsen havde i sin omfattende bogsamling, og det, der i øvrigt foregik i hans lejlighed, fredag den 21. januar 2005.

[a]Tidsskriftet rummer desuden bidrag af: Jens Blendstrup, Lars Bukdahl, Jette Ellgaard & Andreas Schulenburg, Lars Frost, Thomas Krogsbøl, Thomas Hvid Kromann, Maja Lucas, Rasmus Nikolajsen, Christian Schmidt-Rasmussen, Martin Glaz Serup, Niels Henrik Svarre Nielsen, Morten Søndergaard, Flemming Therkildsen, Lars-Emil Woetmann og Peter-Clement Woetmann.

[a]Køb tidsskriftet [link til: www.fotopoesi.dk/poesidk02/index.php?option=com_content&task=view&id=949&Itemid=2 tekst:her]