Køb Radikale steder, relationer og skæbner i et længst eksploderet kvarter her

https://pladeselskabetmelodika.com/2021/08/17/efterarets-udgivelser/


Om ‘forgængeren’ Radikale mennesker og hjem i et længst eksploderet kvarter skrev Lars Bukdahl, Weekendavisen bl.a.: “Overrumplende PROSA-debuterer Sternberg nu på Biblioteket Øverste Kirurgiske med en solidt finurlig samling små tekststykker … Metoden er meget simpelt at finde på en excentrisk, indre/ ydre karaktermæssig præmis for en person eller et hus og så ad absur- dum tage konsekvensen af den … der [er] tale om cool underspil- lede, anti-spektakulære absurditeter, ligesom særlingenes (og særhusenes) særheder er af en implosiv snarere end eksplosiv karakter. Man kan godt komme i tanker om med-kirurgens Jens Blendstrups flintrende serietekster, senest i Toværelses med lykkelig udgang, men der er akkurat fantasiflugtens tyst- og tørhed til forskel – internationalt har man lov at nævne Elias Canettis Ørenvidnet og Italo Calvinos Usynlige byer …”