10.2.2013
Kl. 17
Fri entré

Harbo Bar
Blågårdsgade 2D
2200 Kbh. N
Forklumpet i navnet T/S STERNDOLPH har tre hedsporer ud i den litteratur-musikalske show-genre nu sammenbikset et løssluppent, mærkværdigt og underholdende show.

Siden begyndelsen i 2010 har d’herrer digtere og musikere udviklet en optræden som er dybt nutidig og samtidig rodfæstet i litterære og musikalske traditioner fra dadaisme og Per Højholt til Frodegruppen40.

Kom & hør tekster og musik af og med:

T.S. HØEG: Vokal, saxofon, keyboard, flygel, kalimba & tramp

Behøver ingen yderligere præsentation: Siden 70’erne har han været en central figur i både dansk litteratur og musik, som digter, som prosaist, som saxofonist, som komponist, som orkesterleder og ikke mindst som showmand.

STERNBERG: Vokal, keyboard, flygel, xylofon, saks, værktøjskasse, tommestok & dans

Digter og performer og medlem af digterkollektivet Øverste Kirurgiske med speciale i astronaut-kirurgi. Kendt fra bøger som Stenalderdigte (2011) og Buddha med hund (2007, smm. Peter Laugesen) og som en rå og forrykt oplæser.

PETER ADOLPHSEN: Vokal, guitar, keyboard, flgel, johannesbrød, nodestativ & xylofon

Forfatter til de samtidig højpandede og lavkomiske nyklassikere som Små historier 1 & 2 (1996/2000), Brummstein (2003) eller En million historier (2007). Oversat til ti sprog. Snart aktuel med romanen År 9 Efter Loopet.

Støttet af Kunstrådet.

Sig at du kommer.