Tese

Et samfund gøres bedre ved, at mennesker kommunikerer.

Grundidé

Grund-ideen bag JEG TALER IKKE TIL DIG - DU TALER IKKE TIL MIG er simpel: - Man skal møde hinanden. - Man skal kommunikere.

Andre veje

Nogen må tage en anden vej end de plejer, for på den måde at møde mennesker, som de ellers ikke ville have mødt. På den måde, kan de kommunikere.

Hvem skal man kommunikere med?

Det er bedst at kommunikere med: - Folk, som man ikke har kommunikeret med tidligere. - Folk, som der ikke umiddelbart ellers ville være udsigt til at kommunikere med.

En tretrinsraket

1. Plakat med formålet at få folk til at reflektere over kommunikations mest grundlæggende forudsætning: at nogen kommunikerer.

2. Tur rundt i landet til nogle steder, hvor de to forfattere ikke har været før. På turen skal de hjælpe folk de møder med at få skrevet nogle tekster.

3. De bedste tekster trykkes i en bog: JEG TALER IKKE TIL DIG - DU TALER IKKE TIL MIG.

Praktiske oplysninger

Når man møder op, vil der dels være forskelligt materiale man kan tage udgangspunkt i, i forbindelse med skrivningen, dels vil de to forfattere være der, med gode råd og hjælp til dem, som vil have det. Alle bedes derudover selv tage skriveredskaber, samt noget med, som måske kan give dem selv eller andre noget at skrive ud fra. Det kan være aviser, små figurer, et bind af et opslagsværk, en blomst, en legetøjsbil, hvad som helst - kun fantasien sætter grænser, og alle er velkomne - både folk med omfattende skriveerfaring, og folk, som normalt aldrig skriver; hovedsagen er, at dem, som møder op, vil være med i det rum, som opstår omkring det at skrive.

Formål

Det at skrive litteratur bidrager både til forfatterens- og læserens virkelighed.

Videre perspektiver

Forhåbentlig kommer projektet ikke til at stå alene. JEG TALER IKKE TIL DIG - DU TALER IKKE TIL MIG fokuserer på at få folk til at mødes for at skrive, man kunne forestille sig lignende projekter, hvor der kunne kommunikeres med fotografi, madopskrifter, musik, billedkunst etc.

Støttet af

Kunstrådets tværgående pulje

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, tanker eller forslag til JEG TALER IKKE TIL DIG - DU TALER IKKE TIL MIG, er du velkommen til at skrive til tal@sternbergs.dk eller ringe på 50522942.

Til pressen og andre interesserede

- Plakat med teksten: JEG TALER IKKE TIL DIG DU TALER IKKE TIL MIG til frit udprint på fem forskellige sprog (må også gerne anvendes i forbindelse med andre projekter).

Forfatterne

Frank Langmack og
Sternberg
pressefoto

Pressemeddelelser

Samlet pressemeddelelse

Nyborg Statsfængsel - 6. april
H.C. Andersens Hus, Odense - 7. april
Vejle Ådal - 8. april
Den somaliske forening, Kolding - 9. april
Viborg Centralbibliotek - 10. april
Gellerup Community Center - 11. april
Sprogcenter Randers - 12. april
Frankrigsgade kollegiet, København - 13. april