den 24.11., kl. 20 på Tingbjerg Bibliotek

den 25.11., kl. 20 på blågårdens Bibliotek

“To gratis oplæsningsaftner på Biblioteket: I udkanten af København til undergrunden på Blågården og på tværs af genre.
Lille Bogdag er udskudt, Mikrofest er blevet digital, og BogForum er aflyst… men forfatterne lever altså stadig. Kultur N inviterer forfattere fra mikroforlag til at læse op – en turné over to dage med en udgivelsesaktuel forfatter fra hvert forlag.

Oplev Nicolaj Stochholm (ESCHO), Simon Kabel (Baggaardsbaroner) og Sternberg (Kronstork).

Arrangementets første nedslag bliver på det nyåbnede og prisvindende bibliotek i Tingbjerg, hvor forfatterne læser deres nyeste bøger. Vi slutter dagen efter på Blågårdens Bibliotek med oplæsning af bagkatalog og måske et kig på fremtiden.

De tre forfattere arbejder med temaer som tid, forgængelighed og postmodernitet, hvilket relaterer til situationen omkring corona – og kulturlivet. Vi håber, I vil være med til at fejre undergrundslyrikken. Husk, at du stadig kan købe bøger på forlagenes hjemmesider og måske også efter oplæsningerne.

Oplæsningerne følger myndighedernes COVID-19-anbefalinger omkring afstand, håndsprit og maske-krav, når du ikke sidder ned. Der vil maksimalt blive lukket 50 publikummer ind, billetlink kommer..

Om forlagene:

Baggaardsbaroner er litteratur i øjenhøjde og uden så meget pis. Forlaget har modtaget priser for design og virke, heriblandt Karen Blixen-prisen for deres nyskabende og innovative tilgang til litteraturen. Baggaardsbaroner er i virkeligheden et ønske om at gøre litteraturen mere spontan –mere nærværende.
https://baggaardsbaroner.com/collections/boger

Escho er her for at dokumentere spontanitetsøjeblikke, arkivere den forbigående og tilbyde nye, usædvanligeog levende lyde fra Danmark og andre steder.Escho blev grundlagt i 2005 i København og er en platform for musikoptagelser og bogskrivninger. https://www.escho.net/shop/nicolaj-stochholm-de-iii-aldre?category=3+Books

Kronstork udgiver bøger, som de ønsker bliver læst og talt om i litterære kredsløb og helt andre steder, når det er muligt. De prøver at være lyttende i forhold til de mange og meget forskellige stemmer, der findes rundt om i litterære tekster og miljøer –men også stemmer og tekster fra helt andre felter, som vi synes det giver mening at fremhæve og udgive side om side med skønlitteraturen .http://kronstork.dk/boghandel/simple-dage

Bestil gratis billet her: https://billetto.dk/e/mikroforlag-pa-tour-stochholm-sternberg-og-simon-kabel-billetter-491749

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond “
Her er et link.
https://www.facebook.com/events/652832742081929/?event_time_id=652832745415262